Nyt fra bestyrelsen

Den 10. november holdt vi bestyrelsesmøde i Domus Medica. Programmet for det kommende årsmøde, den 22-23. marts 2023, er ved at være klar. Overskriften er ” Når psykiatri og palliation mødes ” – men mere om det andet steds på hjemmesiden. Vi har gjort os umage med at lave et godt program og håber selvfølgelig at I vil tage godt imod det.

Da der i selskabets vedtægter står at generalforsamling skal afholde i januar måned – og vi heldigvis ikke ser ud til at have nedlukningstruede tilstande grundet COVID – så planlægges der afholdelse af ordinær generalforsamling den 30. januar 2023 i Domus Medica, København. Nærmere detaljer og indkaldelse følger primo december måned.

På bestyrelsesmødet orienterede Dorte Høst den øvrige bestyrelse om arbejdet med programmet for den danske uddannelse i palliativ medicin. Det er et meget stort stykke arbejde der på kort tid skal stables på benene. Programmet tager stille og roligt form og sendes snart ud til de kommende deltagere. Tak til alle jer der har sagt ja til at undervise og sætte form på programmet.

Pva/Formand Anette Hygum