Konstituering af ny bestyrelse i DSPaM

Bestyrelsen holdt den 5. april 2024 konstituerende møde i Aarhus.

Bestyrelsen konstituerede sig således: Formand Emma Helledie; Næstformand Anette Hygum; Lægelig sekretær Marie Thue Pank; kasserer Henrik Anker Nielsen. Øvrige bestyrelsesmedlemmer er Farah Boota, Merete Paludan og Torben Strodl Andersen.

Mogens Grønvold, Mette Asbjørn Neergaard, Ann-Dorthe Zwisler og Lise Nottelmann (FYP) fortsætter som associerede medlemmer af bestyrelsen. Farah Boota og Mette Asbjørn Neergaard blev ved mødet udpeget som selskabets repræsentanter i fagudvalget for National Teoretisk Specialistuddannelse i Palliativ Medicin.

Vi i bestyrelsen vil gerne sig tak til Jer, der deltog i årmødet på Hotel Munkebjerg, Vejle. Vi har fået meget fine evalueringer af såvel indhold som lokation. I vil snart modtage en invitation fra selskabet til at byde ind med forslag til emner og planlægning af næste årsmøde.

På årsmødet blev DSPaM’s visionsdokument 2024 “National strategi for lindring af patienter med livstruende sygdomme” præsenteret. Dokumentet ligger nu på hjemmesiden og kan hentes ned. Bestyrelsen vil i den kommende tid sende dokumentet ud til relevante samarbejdspartnere, organisationer og politikere.

Emma Helledie
Formand for DSPaM